NEGOCI DIGITAL

Us donem la benvinguda a 3Cat, el grup de comunicació líder a Catalunya.

3Cat és un generador de contingut de qualitat i en català. Inclou els mitjans convencionals, com TV3 i Catràdio, líders i referents a Catalunya, però també una gran oferta de continguts audiovisuals, tant d’àudio com de vídeo, pòdcasts, vídeopòdcasts, ficció, entreteniment, pel·lícules, programes infantils, documentals i directes, que es poden consumir a través d’aquesta nova plataforma digital.

Com a entitat pública que és, 3Cat es compromet a oferir als seus espectadors una programació socialment rellevant i de qualitat. Per això, totes les seves produccions compten amb els màxims estàndards morals i ètics. Al mateix temps, promou la cultura i la llengua catalanes, fomenta la innovació i la creativitat i aprofita al màxim els múltiples recursos i totes les pantalles disponibles per difondre-les.

3Cat també és la plataforma digital del grup, que neix amb la voluntat d’adaptar-se als nous hàbits de consum i ofereix un ampli catàleg de produccions, per ser consumides tant en directe com a través dels seus verticals temàtics. Un món de contingut en català que ofereix nombroses possibilitats de projectes de comunicació per a les marques.

Model de negoci digital

El model de negoci digital de 3Cat és un model de transparència i d’igualtat d’oportunitats per a les diferents empreses i marques.

3Cat ofereix un marc segur i de qualitat editorial que permet una àmplia difusió i projecció de la comunicació dels nostres anunciants.

Avantatges del nostre model